Ja estan definides les Lligues Nacionals Catalanes 2021-2022 de bàsquet

Hi haurà representació baixllobregatina a les categories LEB, Challenge, LF2 i EBA

La Federació Catalana de Bàsquet ha donat a conèixer les diferents Lligues Nacionals Catalanes 2021-2022 en les categories masculines i femenines amb participació baixllobregatina.

FkwB09UUhxsWQjXY

LEB

La vint-i-dosena edició de la Lliga Nacional Catalana d'equips LEB comptarà amb un total de cinc equips participants i, com ja es va fer a la temporada 2010-11, 2011-12 i 2020-21, es dividirà en dues categories: LEB Or i LEB Plata.

Enguany, el format de competició en què es vertebrarà la Lliga Catalana LEB Or, on hi competiran el Bàsquet Girona, CB Prat i ICG Força Lleida, serà el d'una lligueta de tots contra tots, a partit únic, els dies 22, 25 i 29 de setembre. Els dos primers classificats accediran a la Final que es jugarà el proper dissabte 2 d'octubre, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau de Girona, en horari a definir.

50418052721 f7996f17a8 c

Pel que fa a la competició de LEB Plata, la Final entre el CB Cornellà i el CB Mollet tindrà lloc, el proper divendres 1 d'octubre a les 20h, al Parc Esportiu Baix Llobregat de Cornellà de Llobregat.

corne lliga catalana

Challenge

La primera edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina Challengue, nova categoria engegada aquest any, comptarà amb la participació del Barça CBS, darrer campió de la Lliga Catalana Femenina 2, juntament amb l'Advisoria Maresme, el Lima-Horta Barcelona i el Joventut Badalona, que buscaran assolir un títol que es decidirà al Pavelló Municipal d'Esports Castell d'en Planes de Vic, pel clàssic format de Final a Quatre (semifinals i final).

6GxGVl0XJzIsHDT0

Les semifinals s'encetaran el dissabte 18 de setembre a la pista osonenca, i enfrontaran el Lima-Horta Barcelona amb l'Advisoria Maresme al primer matx (17h) i al Barça CBS contra el Joventut Badalona al segon duel previst per a les 19h. Pel que fa la Final, aquesta es celebrarà el diumenge 19 a les 19h, juntament amb un partit pel 3r i 4t lloc que es disputarà a les 17h.

LF2

La divuitena edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 aplegarà un total de 7 equips (Wintym Femení Sant Adrià, Unilever Viladecans BF, Segle XXI, GEIEG, Germans Homs-UE Mataró, Basket Almeda i Ekke CB Lleida), que articularan una primera fase, prèvia a l'habitual Final a Quatre de les últimes temporades. Així doncs, els conjunts es repartiran en dos grups: 1 de 4 combinats (Wintym Femení Sant Adrià, GEIEG, Germans Homs-UE Mataró i Basket Almeda) i 1 de 3 blocs (Unilever Viladecans BF, Segle XXI i Ekke CB Lleida), que es mesuraran en una lligueta de tots contra tots, durant el mes de setembre (dies 5, 12 i 19).

LtgdMLvEGXJPrmb4

Els dos primers classificats de cada grup accediran a la Final a Quatre, que tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus de Ripollet. Dissabte 25 es jugaran les semifinals mentre que la final està prevista per diumenge 26, encara amb horaris per determinar.

EBA

Com en els darrers anys, la competició de la 40a edició de la Lliga Nacional Catalana EBA, que comptarà amb un total de 28 equips, mantindrà la seva estructura de la fase prèvia de vuit grups, amb representació d'arreu del territori. El format de la competició dels grups (fase prèvia) serà el d'una lligueta de tots contra tots que es disputarà els dies 5, 12 i 19 de setembre.

marto espa

Grup 2: BBA Castelldefels, Torrons Vicens-CB L’Hospitalet, CB Santfeliuenc i Barça B

Grup 4: CB Martorell, Monbus CB Igualada, cochesinternet.net Alpicat i Tenea CB Esparreguera

Els primers classificats de cada grup es classificaran per jugar la fase final: els quarts de final, a partit únic, arribaran el 25 de setembre; les semifinals ho faran el 26 de setembre i, finalment, la Final tindrà lloc el proper 12 d'octubre, amb seu encara per determinar.

Redacció / Fotos: clubs-FCB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix