La Penya Esplugues ja coneix el calendari de Lliga

Imprimeix

L’equip de Iván Jiménez, que continua com a entrenador, s’estrenaran davant el Joventut d’Elx a domicili

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) va donar a conèixer el calendari de la Primera Divisió Femenina de futbol sala, on participarà un any més l’AE Penya Esplugues. La competició donarà inici el cap de setmana del 18/19 de setembre.

E65bwj8WUAAWL64

El conjunt baixllobretatí s’enfrontarà a la primera jornada davant la Clínica Blasco Joventut d’Elx a la pista alacantina. El primer partit a casa serà una setmana després, on les espluguines rebran la visita de l’FS Femenino Móstoles. La Lliga la formen un total de trenta jornades.

Calendari

Renovacions

L’AE penya Esplugues i Iván Jiménez han arribat a un acord perquè el tècnic continuï a la banqueta espluguina una temporada más. Jiménez va agafar les regnes de l’equip en el tram final de temporada i va aconseguir la permanència a Primera Divisió, la màxima categoria nacional del futbol sala femení.

EzcoNFJWYAMJeNX

A més han renovat les jugadores Cèlia Catà, Pilar Ribes, Marta González ‘Martita’, Raquel Raventós, Clara Rivera, Belén Entrena, Laia Beltrán, Irina Godó, Ruth Aurín i Marta Collado.

Redacció / Fotos: AEPE-FCF