Pas de gegant de Laia Sanz per conquerir Campionat del Món d’Enduro

La pilot de Corbera de Llobregat va aconseguir una doble victòria a Suècia

Laia Sanz ha aconseguit fer ahir dissabte un pas de gegant en la seva lluita per conquistar el títol del Campionat del Món femení d'Enduro en aconseguir una doble victòria en la prova disputada a la localitat sueca de Skovde. La corberenca va dominar amb autoritat el Gran Premi de Suècia, segona doble cita del campionat, i se situa en solitari al capdavant de la classificació provisional mancant les dues últimes carreres de la temporada.

laia sanz suècia enduro 2

Al manillar d'una GasGas EC 350F, Sanz va guanyar divendres amb gairebé 50 segons sobre la segona classificada, la britànica Jane Daniels, i més d'un minut sobre la tercera, la també espanyola Mireia Badia, amb qui compartia el liderat. Ahir dissabte, Laia Sanz va repetir triomf en vèncer en la segona mànega i malgrat no estar al cent per cent, informa el seu equip.

laia sanz suècia 3

“Per fi he guanyat dues carreres seguides. M'estava costant aguantar els segons dies, però avui ho he donat tot i ho he aconseguit”, va explicar.”Divendres va ser un dia complicat, perquè vaig patir un parell de caigudes, encara que vaig aconseguir salvar-ho de forma molt positiva. La victòria va ser una injecció anímica de cara a la segona carrera d'avui, en la qual he sabut dosificar-me bé, per no patir tant físicament com en la prova anterior de Portugal”, va manifestar. “He sabut córrer amb intel·ligència, sense forçar massa al final i evitant les caigudes. Estic molt contenta perquè he fet el que havia de fer, pensant en la general del campionat”, va comentar també.

laia sanz suècia 4

Laia Sanz lidera en solitari el Mundial amb 75 punts, 8 i 9 de diferència respecte a Mireia Badia i Jane Daniels, respectivament. La propera i última cita serà el GP de França, del 15 al 17 d'octubre a Langeac.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix