Castelldefels corona els campions de Catalunya de vòlei platja 4x4

Imprimeix

Els equips ‘De pisteros a playeros’, en la categoria masculina, i ‘Dónde está Erika’, en la femenina, van guanyar la competició

La platja de Castelldefels va ser escenari del primer Campionat de Catalunya 4x4 de vòlei platja, masculí i femení, emmarcat dins del Voleiboom. Una competició que es va celebrar durant la jornada de diumenge en paral·lel al campionat 2x2 mixt i 2x2 de menors. Així, es van poder proclamar els primers campions d’aquesta categoria homologada per la Federació Catalana de Voleibol.

A249165

En la categoria masculina, l’equip campió va ser ‘De pisteros a playeros’ -format per Sergi Reñé, Gerard Osorio, Hector García, Noé de Mena i Jesús Villena- van guanyar a la final a l’equip ‘Jampa Boys’. Al tercer calaix del podi va pujar l’equip ‘Bros&Company’.

A249157

En la categoria femenina, l’equip guanyador va ser el ‘Dónde está Erika’ -format per Erika Kliokmanaite, Kadri Puri, Tania Moreno i Elena Biosca,, que es van imposar a la gran final a l’equip ‘Four Boom’. La tercera posició fou per l’equip ‘Sisters of Anarchy’.

A més, també hi va haver categoria de plata en la categoria promasculina, on ‘Perfect Timming‘ i ‘The Last Dance’, van quedar en primera i segona posició respectivament.

Redacció / Fotos: Arxiu