Cornellà i Prat ja coneixen el calendari de Lliga 2021-2022

Imprimeix

Els verds jugaran a Primera RFEF mentre que els potablava ho faran a Segona RFEF

Ahir dimarts es va celebrar el sorteig dels calendaris de la Primera RFEF i Segona RFEF on jugaran els equips baixllobregatins de la UE Cornellà i l’AE Prat. A l’acte va assistir el president de la Real Federación Española de Futbol, Luis Rubiales.

rfef1675 41

Els dos grups, de vint equips cadascun, es desenvoluparan al llarg de 38 jornades al final de les quals els dos equips campions de grup ascendiran de manera directa al futbol professional, mentre que les altres dues places d'ascens sortiran d'un torneig playoff a disputar durant la primera quinzena de juny. 

Debut a casa

La UE Cornellà de Raúl Casany s’estrenarà a casa davant del sempre complicat Atlético Baleares la setmana del 28/29 d’agost. El primer partit a domicili dels verds serà una setmana després al Mini Estadi del Vila-reial B. A la darrera jornada de la Lliga regular, els baixllobregatins s’enfrontaran al Castelló a Castàlia.

E6uqzISXEAAqFzl

Calendari

A domicili

Els potablava de Pedro Dólera, enquadrats en el grup III; estrenaran la competició el primer cap de setmana de setembre. I ho faran al camp del Lleida Esportiu, un dels candidats a l’ascens. Una setmana després debutaran al Municipal Sagnier davant l’Espanyol B. Tancaran la Lliga regular a camp de l’Ebre.

E6UW VZWUAEoPY3

Calendari

Redacció / Fotos: RFEF-AEP-UEC