La V Cursa Vila d'Esparreguera va aplegar prop de 140 ciclistes

Antoni Mateo, de l’RR Bikes, es va imposar a la prova per davant de Javier Santamaria (AMBikers)

Esparreguera va acollir el passat diumenge 18 de juliol la cinquena edició de la Cursa de màsters Vila d'Esparreguera, amb la participació de prop de 140 ciclistes. La prova va moure la seva data habitual del mes de març a causa de les restriccions a l'esport provocades per la pandèmia i enguany es va dur L’entitat organitzadora, Club CiclistaEls Culets Vermells, va celebrar els seus primers deu anys.  

5a edicio cursa vila esparreguera veterans

La prova va ser molt selectiva per la velocitat dels corredors i el recorregut de 80km amb més de 900 metres de desnivells positiu amb un dia especialment calorós. La victòria va ser per Antonio Mateos (RR Bikes) culminant una escapada de la mà de Javier Santamaría (AMBikes), que venia d’assolir medalla en el Campionat d’Espanya. Els dos corredors es van desfer dels seus companys d’escapada a falta de quatre voltes evitant un esprint del grup d'escollits que es va avançar al pilot principal amb només una cinquantena de supervivents del prop de 120 corredors que prenien la sortida.

esparreguera ccilisme 2

Pel que fa als màsters 60, que feien un total de 53km, la victòria va ser per Enric Hernández (Probike), que es va imposar a Federico Olmedillas, de l’RCB Motor Begues.

Redacció / Fotos: FECAPA-Aj. Esparreguera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix