Ja hi ha calendari per als equips de bàsquet del Baix Llobregat

Imprimeix

La participació comarcal estarà distribuïda en cinc categories

La Federación Española de Baloncesto (FEB) va donar a conèixer els calendaris de les diferents categories nacionals de bàsquet on hi ha participació baixllobregatina. El CB Prat (LEB Or); CB Cornellà (LEB Plata); BBA Castelldefels, CB Esparreguera, CB Santfeliuenc i CB Martorell (Lliga EBA); Barça CBS (Lliga Challenge); i Segle XXI, Basket Almeda i Unilever BF Viladecans (Lliga Femenina 2) seran els representants de la nostra comarca. 

55T9imbd5fTwsQWu

LEB

El CB Prat s’estrenarà a casa el proper 9-10 d’octubre (18.15h) davant el complicat Palència Baloncesto. D’altra banda, el CB Cornellà també debutarà a casa -Parc Esportiu Llobregat-. Els blaus s’enfrontaran a El Ventero CBV (9 octubre, 18.15h).

159630 1

Lliga EBA

El proper 2-3 d’octubre començarà la quarta categoria del bàsquet nacional. En el grup C-1, el BBA Castelldefels comença a la pista de la UE Horta. D’altra banda, en el grup C-2, el CB Esparreguera debuta a casa davant l’OBC Alfidén, mentre que el CB Martorell no farà a la seva pista davant l’AE Badalonès. I en el grup C-3, el CB Santfeliuenc tindrà un difícil inici amb el CB Vic.

Martorell La Bustia club basquet scaled

Lliga Challenge

La segona categoria del bàsquet nacional femení donarà inici el 24-25 de setembre. El Barça CBS comença amb un derbi davant l’Advisoria Mataró Maresme.

barca fem 770x470

Lliga Femenina 2

Els tres equips baixllobregatins estan enquadrats en el grup B. Els enfrentaments de la primera jornada del 2-3 d’octubre són: Segle XXI-Distrito Olímpico. Castelló-Basket Almeda i Unilever BF Viladecans-Ansimo Ágora Portals.

Captura de pantalla 2021 07 18 a las 18.46.32

Redacció / Foto: clubs