Eric García: “Els Jocs Olímpics seran una cosa única”

Imprimeix

El jugador martorellenc de l’FC Barcelona es troba al Japó preparant la seva participació amb la selecció espanyola per als Jocs Olímpics

Eric García, jugador de l’FC Barcelona i de la selecció espanyola, ha declarat des de Kobe (Japó), on realitza els seus entrenaments la selecció espanyola olímpica, que els que estan allí són “uns privilegiats” i que “la gana de guanyar, et fa venir molt motivat a la Selecció”. El jugador martorellenc es mostra il·lusionat i content davant la seva imminent participació a Tòquio 2020. “Els Jocs Olìmpics seran una cosa única, molt complicada però estem amb moltíssimes ganes”, ha indicat.

eric garcia barca

A l’Eurocopa

El central ha recordat la seva participació amb Espanya en l'Eurocopa, on va ser peça clau en l'esquema de Luis Enrique: “Ha estat una experiència increïble en tots els aspectes. Malgrat que l'equip estava molt bé, els resultats no ens van acompanyar. A partir del tercer partit, es va veure el que érem. Va ser una cosa increïble.”

“He passat un any diferent, per tot el que va passar amb el meu anterior club (Manchester City). Malgrat ser un any dur, tenir l'oportunitat de jugar titular en una Eurocopa, que és el somni de tots els futbolistes espanyols, ho feia fins i tot més especial”, ha recordat.

EhUW qvXsAAAH x

Eric García no es marca objectius pels Jocs Olímpics i es defineix com “curtplacista. Ens hem de centrar en l'amistós contra Japó, després pensar en el primer partit enfront d'Egipte. Crec que és aquesta la clau. Pensar més enllà, no ve al cas". Finalment, el jugador creu que cal “focalitzar totes les energies i anar creixent”, ja que això finalment “donarà els seus fruits.”

Redacció / Fotos: Arxiu