Viladecans presenta el programa d’esports F’ESTIU JOVE

Imprimeix

Un ampli d’activitats esportives, tecnològiques, culturals i lúdiques adreçades a joves d’entre 14 i 22 anys, que es durà a terme del 12 al 24 de juliol codissenyat entre el CEBLLOB i l’Ajuntament

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va presentar a la seva web (cebllob.cat) el F’ESTIU JOVE, un programa d’activitats esportives, tecnològiques, culturals i lúdiques adreçades a joves d’entre 14 i 22 anys, que es durà a terme del 12 al 24 de juliol.

Logo Festiu bona

Aquest programa, liderat per l’Ajuntament de Viladecans i codissenyat amb el CEBLLOB, ofereix activitats gratuïtes a l’aire lliure a diversos indrets de la ciutat, amb un ventall que inclou tallers d’esports, condicionament físic, activitats coreogràfiques i e-sports. A més, també s’ofereixen activitats no esportives, com monòlegs, música, recitals poètics, activitats familiars i cinema a la fresca.

Salvador Valls, president del CEBLLOB, ha destacat que “des del Consell animem a la ciutadania del Baix Llobregat a assistir al F’ESTIU JOVE que organitzem amb l’Ajuntament de Viladecans. Volem que tothom pugui fer esport a l’aire lliure, sense haver de pagar, i aprofitar aquest mes de juliol que també podem seguir omplint d’esport.”

Redacció / Foto: CEBLLOB