El viladecanenc Joel Plata estarà a Tòquio amb l'equip de gimnàstica

Competirà als Jocs Olímpics en el concurs complet individual i per equips

L'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i el regidor d'Esports, Richard Calle, van felicitar ahir al gimnasta local Joel Plata per haver aconseguit la plaça per anar als Jocs Olímpics de Tòquio.

joelplata 2 bona

Els dos representants municipals viladecanencs també van desitjar a Plata molta sort, a la vegada que li van lliurar una gorra amb l'escut i el logotip de la ciutat "perquè la llueixi amb orgull a la vila olímpica". L'obsequi va ser recollit pels pares de l'esportista, Margarita i Rafael, que van assistir presencialment a l'Ajuntament, mentre que el fill va mantenir la comunicació a través de videoconferència, ja que es troba concentrat preparant la competició.

Joel Plata, de 23 anys, va rebre el passat dia 1 de juliol la confirmació de la seva presència, a l'ésser convocat oficialment per la federació. Competirà en el concurs complet individual i per equips, al costat de Néstor Abad, Nicolau Mir, Thierno Diallo, i Ray Zapata.

9aca5837e3316a4f082a8ad77a178c2f

En l'àmbit individual, el gimnasta de Viladecans lluitarà per estar a la final del concurs complet, entre els vnt-i-quatre millors, i va explicar que arriscarà "amb exercicis més difícils que en el classificatori per intentar aconseguir-ho". L’esportista és optimista perquè "tenia plantejat que Tòquio seria una primera presa de contacte, però que s'ajornés un any m'ha beneficiat. Estic en el meu millor moment esportiu". Com a equip, espera que Espanya millori l'onzena plaça del mundial classificatori entrant a la final entre els vuit millors. Plata creu que aquesta fita "està complicada, perquè és un equip molt jove, però hem treballat intensament i els últims resultats, després de gairebé un any i mig sense competir, ens donen confiança.

Competirà el 24 de juliol, en la classificació individual i per equips; i espera que també ho faci el 26 de juliol, a la final per equips, i el 28 de juliol, a la final individual del concurs complet.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
80

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix