La Unió Esportiva Santboiana presenta el full de ruta del Centenari

Imprimeix

El degà va explicar a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm els actes culturals, socials i esportius que durà a terme la temporada 2021-2022

La Unió Esportiva Santboiana va presentar, ahir a la tarda i de forma oficial, a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el full de ruta del Centenari per la temporada 2021/2022. Trino Puig,  president de la Comissió del Centenari, va explicar els principals actes commemoratius que es duran a terme la pròxima campanya.

E5o4qwfXMA8u0Oy

A nivell cultural, l’entitat esportiva treballa per elaborar un llibre històric del club, una exposició fotogràfica i un documental de caràcter audiovisual amb la trajectòria del degà. Pel que fa a la vessant social, el club organitzarà una Trobada d’exjugadors així com diversos reconeixements a persones del club. I en el vessant esportiu, la UE Santboiana treballarà per impulsar el món de la dona i el rugbi, l’elaboració del Training Camp, un Torneig de Veterans, una Trobada d’Escoles i Formació Internacional, un duel internacional Sub-23 i el Partit del Centenari.

E5rtB2bX0AIdzGt

Nova equipació

Per la seva banda, el dissenyador artístic del club, Jordi Elias, va desvetllar la nova samarreta que vestiran tots els equips del degà la pròxima temporada. Una nova vestimenta amb clara inspiració en el territori i paisatge de Sant Boi de Llobregat. Elias també ha explicat el nou logotip que regirà el Centenari del club.

pre santbo iana damm 2

E5rtB2kXwAEp1Cb

L’esdeveniment va comptar amb la presència i les paraules sobre l’escenari de la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé; el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro; el president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas; el Conseller i Secretari de SA Damm, Ramon Agenjo, i el president de la UE Santboiana, Miquel Martínez.

pre santboiana damm

A l’acte només van poder assistir els representants institucionals esmentats, patrocinadors i premsa a causa de la limitació d’aforament imposats per la normativa COVID.

Redacció / Foto: UE Santboiana-FCR