Koeman porta el seu torneig solidari de golf a Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix

El Club de Golf Barcelona acollirà la ‘Koeman Cup Benèfica’ on la recaptació d’aquest esdeveniment esportiu es destinarà a l’Hospital de Sant Joan de Déu

El Club de Golf Barcelona, a Sant Esteve Sesrovires, acollirà els dies 8 i 9 de juliol la primera edició del Koeman Cup Benèfica de Golf. Ronald Koeman, l’entrenador del FC Barcelona, és l’organitzador d’aquest torneig solidari. La recaptació de l’esdeveniment esportiu es destinarà a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

koemangolf

El tècnic de l’FC Barcelona és un apassionat del golf.  La seva afició per aquest esport va començar en els temps que l’holandès formava part del Dream Team de Johan Cruyff.  En l’actualitat Koeman és un hàndicap 11. Just fa uns dies la premsa esportiva  informava del partit  que Koeman i Pep Guardiola van disputar al Club de Golf Vallromanes amb els seus fills.

La Koeman Cup Benèfica  es disputarà al Club de Golf Barcelona, entitat de la qual Koeman és soci. És la primera edició d’aquest torneig que té el patrocini de l’empresa Sportium i que comptarà amb la participació de  jugadors, exjugadors i directius del Barça.

CgAGVV888uOAanOfAAHOzRx4I8o276

Campionats a la instal·lació sesrovirenca

Aquest no és l’únic torneig del Club de Golf Barcelona. L’entitat acull en les seves instal·lacions nombroses competicions, com ara el Green Monday, l’Absolut del Club, el Matchgolf Cup 2021, o l’Open Golf Barcelona,  entre d’altres.

DJI 0112 1

Redacció / Fotos: Arxiu