El martorellenc Eric García estarà als Jocs Olímpics de Tòquio

El defensa central de l’FC Barcelona s’estrenarà en una cita olímpica

El tècnic Luis de la Fuente ha convocat Eric Garcia per formar part de la Selecció Espanyola que disptuarà els Jocs Olímpics que tindran lloc a Tòquio a partir del 23 de juliol i que acabaran el 8 d’agost. Garcia serà el primer futbolista martorellenc en disputar una cita olímpica.

La llista definitiva s’ha donat a conèixer aquest migdia i Garcia és un dels tres blaugrana que Luis de la Fuente ha cridat per a la cita olímpica a Tòquio. Óscar Mingueza i Pedri González l’acompanyaran, tot i que aquest últim podria caure de la llista si la selecció absoluta estatal fa cas de la protesta per part del FC Barcelona per evitar que hi vagi.

Eric Garcia 1320x879

En els Jocs Olímpics, la selecció nacional ha quedat enquadrada en el grup C i jugarà la primera fase de la competició contra Egipte, Argentina i Austràlia. La competició arrencarà el 21 de juliol en set seus diferents.

A l’Eurocopa

D’altra banda, el jugador blaugrana està jugant actualment amb la selecció espanyola de futbol l’Eurocopa. El combinat nacional de Luis Enrique està als quarts de final de la competició després d’eliminar Croàcia per 3-5 a la pròrroga en la eliminatòria de vuitens de final.

eric garcia jjoo

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix