Finalitza la temporada 2020-21 dels Jocs Escolars del Baix Llobregat

Imprimeix

Han participat 6.331 esportistes de tota la comarca, des de les categories d’educació infantil fins a juvenil, tant d’esports col·lectius fins a individuals

La competició dels Jocs Escolars organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) han acabat aquest juny amb els últims partits i jornades de la temporada. En aquesta edició han participat 6.331 esportistes, des de les categories d’educació infantil fins a juvenil, tant d’esports col·lectius fins a individuals de tota la comarca.

E4AGsjqVEAYh2Ha

La temporada va començar el 10 d’abril a causa les restriccions de la Covid-19, i des de llavors s’han realitzat 10 jornades d’esports d’equip (http://cebllob.org/jocs-esportius-escolars/esports-dequip/) i diverses (depenent de l’esport) d’esports individuals (http://cebllob.org/jocs-esportius-escolars/esports-individuals/). En aquestes, hi ha destacat el format de competició única, en comptes de diferenciada per sexe masculí o femení.

ZlEqcujh

Salvador Valls, president del CEBLLOB, ha refermat “el compromís del CEBLLOB amb l’esport escolar, el món educatiu i les entitats esportives del Baix Llobregat. Davant la incertesa, la unitat i compromís de la nostra comunitat ens ha permès realitzar aquesta temporada dels Jocs Escolars, marcada per la pandèmia, però també per la il·lusió de seguir creixent, de seguir construint junts una comarca on l’esport i els valors siguin sempre un pilar inamovible.”

E3qilh8WQAIctgJ

El Juga Verd Play i els Jocs Escolars, de la mà

El sistema de joc Juga Verd Play, original del Baix Llobregat, a través del qual els valors sumen al marcador, també s’ha reforçat en aquesta edició dels Jocs Escolars. Aquest sistema, lligat a la competició, permet a esportistes, tècnics/ques i públic, puntuar les actituds d’un i altre equip per tal que pugin al marcador.

Juga Verd Basket 183 bona

Eix de l’activitat en edat escolar

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és el programa de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu principal impulsar la transmissió de valors socials i l’adquisició d’hàbits saludables, mitjançant un model de competició i activitat esportiva escolar educativa i participativa.

jee

El CEBLLOB és el responsable de convocar, coordinar i executar totes les actuacions, en els àmbits local, comarcal i intercomarcal, adreçades als infants i joves a partir del cicle inicial de primària i fins a l’educació secundària postobligatòria. Així mateix, és el responsable d’organitzar i executar actuacions supracomarcals per encàrrec del CCE i de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

Redacció / Fotos: CEBLLOB