L'equip femení del CN Vallirana es proclama campió de Segona Divisió

Les noies que dirigeix José Manuel Avilés es van imposar a la final a l’AE Santa Eulàlia per un contundent 7-3

El municipi de Vallirana ha acollit aquest cap de setmana els Campionats d’Espanya de Waterpolo de la Segona Divisió femenina. Des del divendres i fins avui diumenge s’han viscut enfrontaments molt intensos on el CN Vallirana ha aconseguit proclamar-se campió de Segona Divisió. L’equip de José Manuel Avilés es va imposar a la final de forma còmoda i contundent a l’AE Santa Eulàlia de L’Hospitalet per 7 a 3. Laia Gomila, amb tres gols, i Lucía Aguilera, amb dos, van ser les jugadores més determinants.

496e2077 ebdf 4303 ba7d f55f27bb4fce

Les valliranenques semblava que sentenciava el partit en el primer període amb un 4-0 a favor seu. En els altres dos següents però, va ser el conjunt hospitalenc el que es va mostrar més efectiu i va desplegar un millor joc. Ja en el quart, el CN Vallirana va tornar a agafar les regnes del partit per acabar liquidant la final.

445ad0e1 779f 4c87 b48c b771255f600d

Camí cap a la final

Les baixllobregatines van finalitzar a la fase prèvia en segona posició del grup B amb un balanç d’una victòria  (2-17 al CW Carthago) i una derrota (8-7 davant el CDN Bidasoa XXI). El segon lloc li va permetre classificar-se per a les semifinals on es va enfrontar davant l’Urbat Ike, al qui va vèncer per un ajustat 8-6 (2-0, 0-3, 2-3 i 4-0). La victòria li va permetre disputar la final davant l’AE Santa Eulàlia de L’Hospitalet.

dac2a20b 2ddc 4d16 b955 45f2324a34c6

En la lluita per al tercer i quart lloc, el CDN Bidasoa XXI va acabar en tercera posició després de guanyar a l’Urbat Ike per un ajustat 3-4.

Redacció / Fotos: CN Vallirana