Laura Redondo es proclama campiona d’Espanya de martell

La gavanenca va assolir un doble rècord als Nacionals amb un millor llançament de 69,96 metres

Laura Redondo, plusmarquista nacional, va revalidar ahir divendres el seu títol de campiona d'Espanya de martell amb un llançament de 69,96 metres, rècord dels campionats nacionals a l'aire lliure. La competició es va celebrar al Poliesportiu Juan de la Cierva de Getafe (Madrid).

laura redondo

L'atleta gavanenca de l’FC Barcelona que dotze dies abans havia batut el rècord d'Espanya amb 70,66 en la final de la Lliga Iberdrola a La Nucía, s'ha estrenat aquí amb un nou rècord dels campionats (69,69), superant en el seu primer tir els 69.53 de Berta Castells de fa deu anys. Redondo no ha millorat en els quatre llançaments posteriors, però s'ha acomiadat amb un altre rècord de la competició (69,96) per fer-se amb el primer títol en joc. La tarragonina Berta Castells, l'espanyola amb més títols nacionals en una sola prova (16), va acabar segona amb 65,44, i Osarumen Odeh ha estat tercera amb 63,90. Redondo, entrenada per Luis Lizaso, s'havia quedat, el dissabte anterior, a un sol centímetre del seu rècord en l'estadi madrileny de Vallehermoso.

Captura de pantalla 2021 06 25 a las 21.21.49

Laura Redondo podria estar als Jocs Olímpics de Tòquio per World Rànquing, però caldrà esperar a veure si aquesta circumstància es compleix.

Redacció / Foto: FC Barcelona-Arxiu-RFEA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix