Laia Sanz s’estrena al Mundial d’Enduro amb un primer i tercer lloc

La pilot de Corbera de Llobregat de l’equip KH-7, que va tornar a aquesta competició després de quatre anys, al Gran Premi de Portugal

Laia Sanz va tornar al Mundial d’Enduro quatre anys després i ho va fer amb una sòlida victòria en la primera carrera del Gran Premi de Portugal, en les quals va superar a la britànica Jane Daniels, vigent campiona, per 49.99 segons, i lidera el campionat.

sainz portugal 2

La de Corbera de Llobregat, que fa una setmana va guanyar en el seu retorn al Mundial de Trial, que va guanyar tretze vegades, aquest dissabte va repetir l'èxit en el de EnduroGP Femení, del qual és cinc vegades campiona i després de quatre anys allunyada d'aquesta competició.

La pilot de l'equip KH-7, amb una GasGas EC 350F dins de l'estructura 'WP Eric Augé', es va imposar en la primera de les dues carreres que conformen la cita inaugural de la temporada, el Gran Premi de Portugal, que es va celebrar en Marco de Canaveses, a la regió de Porto, informa l'escuderia.

sainz corbera 1

“No m'esperava guanyar i menys amb aquest marge, així que estic molt contenta. Fa quatre anys que no competeixo i no era fàcil. A més, ha estat una carrera autèntica, dura, amb especials llargues i exigents, i la part del ral·li amb molta pedra”,  va afirmar Sanz.

Ja el divendres va guanyar el Súper Test amb 10 segons de marge sobre Daniels, segona. I el dissabte passat, Sanz va encapçalar la carrera de principi a fi. Només va cedir la victòria parcial en dues de les set especials disputades en un recorregut total 120 quilòmetres.”Vaig agafar el ritme ràpidament, després de tenir una petita caiguda en la primera especial del dia. Físicament encara no estic al cent per cent, però he pogut acabar sense problemes. El terreny estava molt bé, perquè ahir va ploure i va quedar perfecte, amb la humitat justa. En cas contrari, amb pols o més aigua, hauria estat més difícil. A veure què tal demà, perquè sembla que plourà”, va explicar.

Laia Sanz EnduroGP POR D1 4

Dues caigudes

Ahir diumenge es va celebrar la segona carrera puntuable del cap de setmana sobre el mateix traçat. I aquesta vegada la sort no li va somriure. Va finalitzar en tercera posició de la classificació. “Vaig tenir dues caigudes en la primera especial i he perdut molt de temps. He fet una bona segona volta, però no prou per a remuntar. Una pena que l'estat físic em condicioni tant. És una mica frustrant...”, va dir.

Redacció / Fotos: LS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix