Viladecans i Sant Boi lluitaran per al títol nacional de softbol

El Projecte Softball Gavanenc lluitarà per estar a la Copa de la Reina en un playoff

El CB Viladecans i el CBS Sant Boi lluitaran pel títol de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol. Les noies de Josep Segura es van classificar per a la fase final pel títol en acabar aquest passat cap de setmana segones la Lliga regular (amb 16 triomfs i quatre derrotes), per darrera del vigent campió i invicte CBS Rivas. Els tres equips tenen assegurada la seva presència per la Copa de la Reina.

Així, al setembre es jugaran també l'accés a la final pel títol amb l’equip madrileny i el CBS Sant Boi (terceres amb 13 victòries i set derrotes) de Xavier Civit. Des que va guanyar la lliga l’any 2007, l’equip viladecanenc només havia pogut estar en la lluita pel títol l’any passat, quan va disputar la final del torneig. Enguany la Lliga s’atura a l’estiu per la disputa del Camiponat d’Europa del 27 de juny al 3 de juliol.

safe image

Altres grups

Antorcha de València, Fènix de València, Dridma Rivas CdD i Projecte Softball Gavanenc es disputaran l'última plaça copera, mentre que Cambre, OBB, Capitalinos i Miralbueno buscaran quedar el més ben posicionats possibles en la part baixa en una temporada sense descensos.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-Projecte Softball Gavanenc

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix