L’AE Prat guanya en el partit de la seva presentació

Imprimeix
Unes 500 persones es van aplegar al Sagnier per veure el nou equip d’Agustín Vacas.

L’AE Prat 2012-13 es va presentar oficial davant la seva afició ahir diumenge al Municipal Sagnier. Els vint-i-un jugadors de la plantilla -els catorze renovats i els set que s'estrenen- i el cos tècnic van desfilar davant d’un nombrós públic -500 persones-. Després de les fotografies individuals i col·lectives, el soci més antic del club amb el carnet número 6, Eladi Fabró, va lliurar la copa de campions de Tercera als capitans Jaime Fuentes i Toni Texeira. I encara abans del partit, va haver-hi altre homenatge: un minut de silenci en memòria de l’Isidro Alés, qui va ser encarregat de material del club a la dècada dels 90 i que actualment encara enganxava cartells anunciadors dels partits de l’equip.

I mitja hora més tard es va disputar un partit amistós davant la UE Castelldefels on els pratencs es van imposar per 1 a 0 amb gol de Ferran.

AE PRAT: Toni (Alberto, 45’ (Guille López 78’)), Sierra (Miki, 68’), Cazorla, Murillo (Oriol Ricarte, 68’), Larios (Reyes, 78’), Fran Bea, Ferran (Sebas, 68’), Fernando (Rubén Alcaraz, 68’), Matamala (Pedro, 68’), Charly (Jaime, 68’) i David López (Manel Raigón, 78’).

UE CASTELLDEFELS: Carrasquilla, Kevin, Marc, Aleix, Felipe, Sergio Prieto, Carlos, Eitan, Doblas, Jefferson i Triguero. També han jugat des del minut 45: Gilberto, Santos, Amantini, Javi Rodríguez, Gordillo, Montilla, Ivan, Sani, Roldan i Alexis. Des del minut 76, ha sortit Lluís.

GOL: 1-0 Ferran (31’).

Marçal Fontanals – AEP / Foto: AEP