Sergi Garrote suma un total de tres medalles en el Mundial de Paraciclisme

El viladecanenc del Club Ciclista Sant Boi va aconseguir la segona posició en les proves de Team Relay, contrarellotge i ruta

El viladecanenc, Sergi Garrote, que formava part de la Selecció Espanyola, va ser un dels grans protagonistes en els passats Campionat del Món de Paraciclisme que es van celebrar a la ciutat portuguesa de Cascais. El handbiker del CC Sant Boi va sumar un total de tres medalles d’argent, i es va quedar a un pas de pujar a la posició més alta del podi.

E3v8cBmWEAE5TUN

"He superat els resultats de 2018 i 2019. Sempre és positiu saber que estic per a lluitar per l'or. La meva ambició és la màxima i sempre buscant el millor resultat", va explicar.

La Selecció Espanyola de Ciclisme Adaptat va començar la seva marxa en el Campionat del Món de Ciclisme Adaptat de Cascais 2021 de manera brillant, conquistant la medalla d’argent en una prova de Team Relay en la qual Sergio Garrote, Luis Miguel García-Marquina i Israel Rider han tornat a posar de manifest el seu excel·lent nivell.  “És un honor poder córrer amb aquests dos ciclistes, ja que formen un gran trident. El 2019 vam lluitar pel bronze i ara som subcampions del món. Ara anem per l’or. No ens detindrem”, va dir el viladecanenc.

NOTICIA thumb

El viladecanenc va assolir també la medalla d’argent a la prova de contrarellotge de la classe MH2, després d’acabar segon per darrere de l’italià Mazzone. Trenta-sis segons van separar a Garrote de l’or. “Jo treballo per l'or, és el meu objectiu, però no ha pogut ser. No cessaré en la meva obstinació d'aconseguir-lo. Això li posa molta emoció de cara al diumenge", declarava al final de la prova.

IMG 4927

I a la darrera jornada, Garrote va sumar el seu tercer argent a la prova en ruta. "Les tres medalles d’argent són molt bones, però sempre volem l’or. El balanç ha estat positiu i sempre trec conclusions per millorar", va manifestar.

IMG 6828

Sense podi

D’altra banda, l’espluguí Ignacio Ávila i Joan Font van finalitzar en catorzena posició de la general a la prova de crono per a tàndems masculins. I a la prova en línia, els dos ciclistes, excampions del món, van tenir problemes mecànics a la primera volta que els va obligar a retirar-se poc després.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix