Laia Sanz, colíder del Mundial de Trial

Després d'aconseguir la victòria el dissabte, la pilot corberenca de KH-7 va ser segona ahir diumenge en la seva primera prova després de vuit anys allunyada de l'especialitat

Laia Sanz va tornar al Campionat del Món de Trial femení amb intenció de disputar el títol i sumar el seu catorzè entorxat de l'especialitat, d’acord amb els bons resultats que ha collit aquest cap de setmana en el TrialGP d'Itàlia, que ha inaugurat la temporada. La pilot de KH-7, que es va imposar dissabte en el seu retorn després de vuit anys d'absència, ha estat segona en la segona prova del cap de setmana, disputada ahir diumenge també en la localitat transalpina de Tolmezzo.

Laia Sanz TrialGP ITA D2 1

La pluricampeona  de Corbera de Llobregat va completar les dues passades a les dotze zones amb un total de 31 punts al manillar del seu GasGas TXT GP 300 oficial, deu més que Emma Bristow, dissabte segona. Sanz, que va finalitzar la primera volta al capdavant amb només 10 punts, cinc menys que la seva rival britànica, va acusar el cansament superat l'equador de la prova i va acumular tres cincs que li van impedir repetir la gesta de dissabte i alçar-se novament amb la victòria.

E3tHDcgXMAYWqGV

“Després de com ha anat el dia, puc estar molt contenta. No he estat bé físicament i ja en la primera volta he comès fallades on no tocava, però he pogut acabar primera. En la segona, m'ha costat molt més. Estava molt cansada, perquè encara no estic amb la preparació necessària i ho he notat molt. El cap deia una cosa i el cos feia una altra, però almenys hem salvat la situació amb un segon”, explica la de Corbera de Llobregat.

La part més positiva per a la pilot catalana és que, malgrat no trobar-se encara en el seu millor estat de forma, s'ha mostrat molt competitiva des del primer moment en el seu retorn, com si els vuit anys que va estar allunyada del Trial no haguessin existit mai. De fet, surt d'Itàlia compartint lideratge amb 37 punts en la classificació general del Mundial amb Bristow, la qual cosa anticipa un duel entre totes dues com en el passat pel regnat de l'especialitat.

E3tHD0qXEAYqEdP

“El cap de setmana ha estat molt positiu, perquè torno d'aquesta primera prova empatada a punts, amb tot obert, perquè falten encara moltes carreres. El bo és que sé que per nivell puc guanyar. Només em falta anar agafant la forma. A més, tinc molt de marge de millora, perquè aquesta és la meva primera carrera després de tant de temps. Segur que aniré progressant a mesura que vagi acumulant més hores d'entrenament”.

El pròxim assalt serà el 3-4 de juliol en Charade, en el TrialGP de França. La segona prova del calendari tindrà un format diferent i, en lloc de disputar-se dues carreres, únicament hi haurà una carrera puntuable.

Redacció / Fotos: LS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix