Molins de Rei, capital de l’halterofília nacional

La vila baixllobregatina és la seu, aquest cap de setmana, del Campionat d’Espanya

Molins de Rei serà l’escenari, aquest cap de setmana, del Campionat d’Espanya Absolut d’Halterofília. Un esdeveniment esportiu que se celebrarà al Poliesportiu Municipal on participaran 104 esportistes masculins i 107 femenines, dels quals sis són molinencs/ques: Marcos Ruiz, Biel Martín, Kilian Gallart, Noelia Caballero, Karla Sánchez i Xènia Caballero.

E1QfHovX0AEBaZ0

La competició es dividirà en dues jornades: dissabte 12 de juny,  de les 9h del matí a les 19h de la tarda, i diumenge 13, de les 9h a les 16:30h. Diumenge, en acabar l’última tanda, es procedirà a fer l’entrega dels trofeus especials i el degut reconeixement a Marcos Ruiz, amb l’assistència de l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i el regidor d’esports, Ramon Sánchez.

0b808666 5c7f 49d9 bc6e 7504ed237b0f alta libre aspect ratio default 0

Els i les esportistes s’allotjaran als tres hotels de la Vila: Holiday Inn, Ibis i Calasanz. Un bus llançadora s’encarregarà de traslladar-los dels hotels al Poliesportiu Municipal i, a banda de la competició,  s’habilitarà la pista de La Peni com a zona de descans d’aquests i dels seus acompanyants.

Per assistir de públic caldrà respectar les mesures sanitàries vigents; es prendrà la temperatura a tots els assistents, es disposarà de gel hidroalcohòlic a l’entrada i caldrà respectar en tot moment les distàncies de seguretat. Podran assistir-hi un màxim de 240 persones, un 70% de l’aforament del recinte. En acabar cada tanda, el públic haurà de sortir de la instal·lació. Si es volgués tornar a entrar per la següent tanda, es podrà fer sempre que l’aforament ho permeti.

La competició es podrà seguir en rigorós directe, des de les 08:55h de demà dissabte 12 de juny, a través del canal oficial de YouTube de FEDEHALTER.

(Enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=CEWgGtvEDvs)

Redacció / Fotos: Arxiu-Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix