L’Handbol Esplugues assoleix un històric ascens a Divisió d’Honor Plata

L’entitat celebra enguany el cinquantè aniversari i ho fa pujant a la segona categoria nacional

L’Handbol Esplugues ha fet història en el cinquantè aniversari de l’entitat. L’equip dirigit per Älvaro Polo ha fet realitat un somni que perseguia des que va començar la temporada. I els resultats no han pogut ser millors. Els espluguins han acabat primers de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata, que s’ha celebrat del 4 al 6 de juny al Pavelló Municipal Quijote Arena de Ciudad Real.

E29BzopWUAE55QK

El conjunt baixllobregatí, enquadrat en el grup III, ha anat de menys a més a la competició. Va començar perdent davant l’Helvetia Anaitasuna navarrès d’un gol en el darrer moment. A la segona jornada, es va capgirar la situació i va ser l’Handbol Esplugues el que es va imposar d’un gol davant la Unión Financiera d’Oviedo. I a la darrera i decisiva jornada d’ahir diumenge 6 de juny va guanyar per cinc gols de diferència davant l’equip amfitrió, el Caserio Ciudad Real.

“Ha estat una temporada molt bona per a nosaltres. Des de fa quatre temporades que vam agafar l’equip, cada any hem anat millorant la posició a la classificació final… fins que aquest any hem assolit classificar-nos per a les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata. Hem gaudit el camí, que és el que vam demanar als jugadors a principi de temporada.”, explica Álvaro Polo a CatHandbol.

Els resultats

Helvetia Anaitasuna-Handbol Esplugues       (25-24)

Handbol Esplugues-Unión Financiera            (24-23)

Caserio Ciudad Real-Handbol Esplugues      (25-30)

Captura de pantalla 2021 06 06 a las 23.15.37

Redacció / Fotos: Handbol Esplugues-RFEB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix