Comença les semifinals d’ascens a Divisió d’Honor B del Castelldefels HC

Imprimeix

El conjunt masculí baixllobregatí s’enfrontarà a San Fernando (Cadis) davant l’equip amfitrió, Kale Lagunak (Sant Sebastià) i Carpesa (València)

L'equip sènior masculí del Castelldefels Hockey Club (CHC) inicia avui les semifinals d’ascens a la Divisió d’Honor B de l’hoquei sobre herba. Una competició que se celebrarà a la ciutat gaditana de San Fernando, Cadis.

Els baixllobregatins jugaran un total de tres partits, corresponents al grup 1 (semifinal 2): l'equip amfitrió (CH San Fernando), a més del Kale Lagunak de Sant Sebastià i el Carpesa valencià. Avui divendres 4 de juny, el CHC s’enfrontarà davant el Kale Lagunak (20.30h). Dissabte 5 tocarà el torn contra el CH San Fernando (15h) i diumenge 6 s'enfrontarà amb el Carpesa (10h).

A quarts de final

Els castelldefelencs van realitzar uns quarts de final gairebé impecable. Enquadrats en el grup Final 3, el conjunt baixllobregatí va acabar en primera posició de la classificació després de vèncer a l’Atlético Coruá (2-4), a l’RGC Covadonga (1-2) i perdre amb l’Honigvogel (2-3).

Redacció / Fotos: Castelldefels HC