El Sala 5 Martorell, preparat pel playoff d’ascens a Segona Divisió

Imprimeix

Els baixllobregatins s’enfrontaran a partit únic a la primera eliminatòria davant el Movistar Inter madrileny

Aquest cap de setmana comença la fase més decisiva per al Sala 5 Martorell. L’equip del Baix Llobregat Nord es van classificar per al playoff d’ascens a la Segona Divisió després de finalitzar invictes i en segona posició del subgrup 3C de la Tercera Divisió. D’aquesta manera, es converteix en l’únic conjunt català que serà present en aquesta lluita per l’ascens.

El rival a la primera eliminatòria és el Movistar Inter madrileny, que es va proclamar campió del subgrup 4C. L’enfrontament serà a partirt únic i es jugarà aquest diumenge 6 de juny a les 12.30 hores al pavelló Caja Madrid d’Alcalá d’Henares.

E2uKHF7WEAIQvcx

“Hem d’exigir-nos i donar la nostra millor versió davant l’Inter, i per això encara ens falta una marxa més tot i tenir una trajectòria de victòries molt positiva. Cal pujar la intensitat defensiva i a partir d’aquí els jugadors han de jugar el seu rol”, explica el tècnic Víctor González.

Si els martorellencs, dirigits per Víctor González, aconsegueixen guanyar el partit, tornaran a entrar en un sorteig per jugar un altre partit el cap de setmana de la setmana que ve.

Redacció / Foto: Sala 5 Martorell (Xavi Velasco)