Cinc medalles baixllobregatines de L'Hospitalet Atletisme al Català Sub 23

Imprimeix

Van pujar al podi Olga Morraja i Anna Pereiras (Olesa de Montserrat), Gemma Mora (Sant Feliu) i Lola Martínez (Esplugues)

L’Hospitalet Atletisme va aconseguir nou medalles a Tarragona durant la disputa del Campionat Sub23 de Catalunya, cinc de les quals d’atletes del Baix Llobregat. En aquest cas van ser un or, un argent i tres bronzes.

L’Olga Morraja, atleta d’Olesa de Montserrat, va aconseguir la victòria en la modalitat de disc, amb marca final de 39.75 metres, que li va donar la medalla d’or que l’acredita com a millor discòbola sub 23 catalana. A més a més també va guanyar el bronze en llançament de Pes (10.80 metres).

La marxadora Gemma Mora, natural de Sant Feliu de Llobregat, va sumar la plata i va acabar sotscampiona de Catalunya sub 23 als 10.000 marxa amb temps de 52’09’’66.

Finalment, la Lola Martínez, d’Esplugues del Llobregat, va guanyar el bronze als 100 mll amb temps de 12.96, malgrat el vent en contra. També l’Anna Pereiras, d’Olesa de Montserrat, va sumar el bronze en salt d’Alçada amb marca d’1.57m.

Redacció / Foto: L’Hospitalet Atletisme