Torna l’Esportíssim a Molins de Rei dos anys després

La mítica jornada d’esport de Molins de Rei se celebrarà el pròxim dia 5 de juny

La COVID-19 va provocar que, l’any 2020, els molinencs i les molinenques no poguessin gaudir de la festa de cloenda de la temporada esportiva a la vila, una jornada que, després de gairebé dues dècades, continua mantenint la seva essència i la mateixa intenció: donar a conèixer les activitats esportives de promoció per a tots els públics i condició física.

Enguany, es recupera l’Esportíssim, però adaptat a la situació sociosanitària actual, amb grups reduïts. Durant aquesta edició, les activitats estaran repartides per diferents parcs del municipi: Parc de la Mariona, Parc del Pont de la Cadena, Parc de la Sèquia del Molí, pati de l’Escola el Palau, i a les mateixes instal·lacions esportives, Zona Esportiva Ricard Ginebreda, Espai Entitats Collserola, la zona del riu i, és clar, el Parc de Collserola.

esportissim 2

Destaquen les activitats de rutes amb bicicleta per a pares i infants; rutes per Collserola; circuits de salut per a adults; classes d’iniciació a la marxa nòrdica; pràctica d’esports com l’handbol, el futbol sala, el bàsquet o el voleibol; iniciació a l’hoquei, al judo, al tennis taula o a la petanca; sessions activitat física i moltes més.

El regidor d’Esports, Ramon Sánchez, expressa que “és un plaer poder tornar a viure l’Esportíssim. Estem molt contents de ser-hi una altra vegada. L’Ajuntament ha treballat amb molta il·lusió aquesta edició. Esperem que els molinencs i les molinenques gaudeixin de l’Esportíssim tant com nosaltres preparant-lo”. Per la seva banda, l’alcalde, Xavi Paz, explica que “a poc a poc anem recuperant les activitats. Aquesta ens fa especial il·lusió pel seu recorregut i per la resposta que any rere any ens donen els nostres vilatans. Seguim treballant per Molins de Rei i per la seva recuperació socioeconòmica.”

Es poden consultar totes les activitats al web municipal: https://www.molinsderei.cat/esportissim2021/. La jornada se celebrarà el pròxim 5 de juny entre les 9 h i les 13 h, a diferents punts del municipi i la majoria de les seves activitats tindran lloc a l’aire lliure.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix