Judith Corachan, campiona d’Espanya de triatló de llarga distància

La santboiana va ser segona a la prova que es va celebrar a Platja d’Aro a cinc minuts d’Emma Bilham

El madrileny Víctor Arroyo i la santboiana Judith Corachán s'han proclamat aquest diumenge campions d'Espanya de triatló de llarga distància en les proves disputades a Platja d'Aro amb més de 1.200 participants en la seva primera edició. Les proves s'han disputat sobre 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres amb bicicleta i una marató de carrera pedestre pel pulmó verd de la ciutat amfitriona abans de creuar l'arc de meta situat al centre de Platja d'Aro, informa la federació espanyola.

ELIT FEM

Tant Víctor Arroyo com Judith Corachán han acabat en segona posició en les proves masculina i femenina. Emma Bilham ha guanyat la carrera femenina en 9h32’11’’. Judith Corachán ha estat segona a menys de 5 minuts. Tercera ha acabat la britànica Nikki Bartlett. El podi dels campionats d'Espanya els han completat els catalans Roger Manyà, que debutava en la distància, i Jordi Montraveta, en categoria masculina; i Lucía Blanco i Ivet Farriols, segona i tercera respectivament en categoria femenina.

Redacció / Fotos: Arxiu-Judith Corachan