El Club Bàsquet Prat torna a la LEB Or

L’equip de Dani Miret es va imposar en el partit de tornada de les semifinals del playoff d’ascens al Grupo Alega Cantàbria per 83-70

El CB Prat torna a la LEB Or dos anys després. L’equip de Dani Miret, gràcies a un playoff d’ascens impecable, ha aconseguit l’objectiu esportiu. La seva doble victòria davant el Grupo Alega Cantàbria a les semifinals ho ha fet possible.

E2lIQuKXoAc2TKN

Precisament ahir va aconseguir el bitllet definitiu per jugar la pròxima temporada a la segona categoria del bàsquet nacional després de tornar a guanyar els càntabres per 83 a 70 en un partit que es va decidir a la segona part. Els parcials van ser: 16-27, 19-12, 28-12 i 20-19. En el partit d’anada, els potablava ja havien guanyat al pavelló Vicente Trueba de Torrelavega per 58-61.

E2k3 fzXwAUYuU2

E2k3 f1XEAgA0IF

Invictes

Per arribar a les semifinals, els pratencs van haver d’eliminar als vuitens de final dels playoff d’ascens a l’Innova Chef de Zamora per 73-84 i 89-69, i als quarts de final al CB Marbella per 58-70 i 91-66.

Redacció / Fotos: CB Prat-FEB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix