La Cursa Ciclista del Llobregat arriba al quarantè aniversari

Imprimeix

La prova, organitzada pel CC Sant Boi, és puntuable per a la Copa d’Espanya júnior

Aquest diumenge 30 de maig se celebrarà una de les cites més rellevants del ciclisme català i estatal, la Cursa Ciclista del Llobregat. La prova ciclista en la categoria de formació arriba enguany a la seva quarantena edició. A l’edició del 2021, la cursa repetirà la sortida a Navàs i l'arribada a Sant Boi del Llobregat, essent puntuable un any més per la Copa d’Espanya júnior i com sempre sota l'organització del Club Ciclista Sant Boi.

cursaNSB2019 225

El recorregut serà el tradicional de la cursa enfilant de terra cap a mar, amb l'Alt de Vilaredes de sortida i un terreny tirant a descendent fins assolir aproximadament el primer terç de la cursa, per afrontar després de passar per Castellbell i el Vilar l'Alt de Vacarisses (puntuable pel Gran Premi de la Muntanya), i després del descens i travessar Olesa de Montserrat, afrontar la darrera dificultat del dia, l'Alt d'Ullastrell (puntuable pel Gran Premi de la Muntanya) que amb els seus deu quilòmetres de pujada pot ser un punt decisiu de la cursa. La meta volant de Sant Vicenç dels Horts precedirà l'arribada al carrer Pau Clarís de Sant Boi.

A més, la cursa serà la primera d'un calendari de Copa d’Espanya junior que el dia 12 de juny viurà la segona prova a La Canonja (Tarragona), comptant amb un global de set cites puntuables que acabaran el proper mes de setembre a Xàtiva. La sortida a Navàs serà a les 10.30h i l'arribada es preveu a les 13.30h aproximadament.

cursaNSB2019 377

Palmarès recent

Redacció / Fotos: CC Sant Boi