L’Ajuntament de Gavà condemna els insults masclistes a un àrbitre

Va ser durant la disputa del partit de futbol de categoria benjamí de Segona Divisió entre l’EF Gavà i el Piera AE

L'Ajuntament de Gavà ha fet un comunicat que condemna els fets que van tenir lloc aquest passat cap de setmana durant la disputa del partit de futbol de categoria benjamí de Segona Divisió entre l'Escola de Futbol Gavà i Piera AE, quan diversos pares d'aquesta última entitat van proferir insults masclistes contra l'àrbitre del partit.

El consistori baixllobregatí s'ha posat en contacte amb l'Escola de Futbol Gavà i amb l'Ajuntament Piera per tal que condemnin els fets ocorreguts i garantir una sanció exemplar contra els pares que van tenir un comportament denigrant contra l'àrbitre.

1915019Master

D’altra banda, l’Ajuntament de Gavà també s'ha posat en contacte amb l'àrbitre per mostrar el seu màxim suport i condemnar l'agressió patida. Un suport que fa extensiu a tot el col·lectiu d'àrbitres que, per malauradament pateixen aquest tipus de comportament per part del públic. L'Ajuntament donarà suport a les mesures que adopti la Federació Catalana de Futbol per erradicar aquest tipus de conductes dels camps de futbol.

Actualment, l'Ajuntament ja actua quan hi ha comportaments com aquests rebutjant qualsevol insult o acció tant a àrbitres com jugadors i tècnics. En aquest sentit s'està treballant en un Reglament local d'usos esportius que regularà l'ús de les instal·lacions esportives municipals i sancionarà, entre d'altres, les actituds masclistes, racistes i homòfobes que es mostrin a qualsevol instal·lació esportiva de Gavà.

Redacció / Fotos: Top Futbol Base-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix