Laia Sanz s’estrena als raids amb un setè lloc a l’Andalusia Rally

La pilot de Corbera de Llobregat, que feia tàndem amb Dani Oliveras, va participar amb un Mini 4x4 de la categoria T1

Gran estrena de la pilot de Corbera de Llobregat als raids al volant d’un cotxe. Laia Sanz va finalitzar en l’Andalusia Rally en una excel·lent setena posició a la classificació general. La prova era puntuable per a la Copa del Món de Cross-Country i va participar amb un Mini 4x4 de la categoria T1, la màxima de la modalitat dels raids. Saiz feia tàndem amb Dani Oliveras.

E1h5zRKXIAIaRq1

E1h5zxeWYAIIFNq

Segons explica a les xarxes socials “he complert l’objectiu de fer quilòmetres i agafar experiència. A més hem acabat amb un molt bon resultat, amb el cotxe intacte i sense cap gran ensurt. “He anat agafant confiança i he après a escoltar el copilot.”

Redacció / Fotos: Laia Sanz