El Club Handbol Esplugues ja coneix els rivals a la Fase d’Ascens

Imprimeix

Durant la competició, que se celebrarà a Ciudad Real del 4 a 6 de juny, s’enfrontarà davant la Unión Financiera d’Oviedo, Helvetia Anaitasuna de Pamplona i Caserío Ciudad Real

La seu de la Real Federación Española de Balonmano va acollir ahir a la tarda el sorteig de la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor Plata masculina. Una competició que comptarà amb un total de dotze equips que lluitaran per una de les tres places per jugar la propera temporada a la segona categoria nacional d’handbol. Entre els equips aspirants hi ha el Club Handbol Esplugues.

EoQBCAsXcAAl wd

La Fase d’Ascens tindrà tres seus Carballo (A Corunya), Arrecife (Las Palmas) i Ciudad Real i se celebrarà del 4 al 6 de juny. Els espluguins estan enquadrats en el grup III juntament amb la Unión Financiera d’Oviedo, Caserío Ciudad Real i Helvetia Anaitasuna de Pamplona. Únicament podrà pujar el primer classificat. Els partits que hauran de disptuar els baixllobregatins i la resta del grup III es jugaran al Quijote Arena de Ciudad Real. 

sorteo primera nac

Els rivals

La Unión Financiera d’Oviedo va ser campió del grup B amb només dues derrotes en els vint-i-vuit partits disputats. Els asturians estan dirigits pel tècnic Manuel Ramos. Cal destacar que Ignacio Huerta -amb una mitjana de 4,78 gols per partit- és el referent en atac.

Mentrestant, l’Helvetia Anaitasuna de Pamplona va ser segon del grup C amb un balanç de 23 victòries, dos empats i cinc derrotes. Els navarresos, dirigits per Carlos García, té a Aitor Albizu -4,64 gols per partit- és un dels més destacats en el joc ofensiu.

Per últim, el Caserío Ciudad Real és l’equip amfitrió de la Fase d’Ascens en el grup III. Els manxecs van ser primers i campions del grup F amb un balanç de 22 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Santiago Urdiales és el seu responsable tècnic, mentre que Mauro Jaureguiberry és el seu referent en atac amb una mitjana de 3,08 gols per partit).

Redacció / Fotos: RFEB-Handbol Esplugues-V. Foto