El Club Handbol Esplugues ja coneix els rivals a la Fase d’Ascens

Durant la competició, que se celebrarà a Ciudad Real del 4 a 6 de juny, s’enfrontarà davant la Unión Financiera d’Oviedo, Helvetia Anaitasuna de Pamplona i Caserío Ciudad Real

La seu de la Real Federación Española de Balonmano va acollir ahir a la tarda el sorteig de la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor Plata masculina. Una competició que comptarà amb un total de dotze equips que lluitaran per una de les tres places per jugar la propera temporada a la segona categoria nacional d’handbol. Entre els equips aspirants hi ha el Club Handbol Esplugues.

EoQBCAsXcAAl wd

La Fase d’Ascens tindrà tres seus Carballo (A Corunya), Arrecife (Las Palmas) i Ciudad Real i se celebrarà del 4 al 6 de juny. Els espluguins estan enquadrats en el grup III juntament amb la Unión Financiera d’Oviedo, Caserío Ciudad Real i Helvetia Anaitasuna de Pamplona. Únicament podrà pujar el primer classificat. Els partits que hauran de disptuar els baixllobregatins i la resta del grup III es jugaran al Quijote Arena de Ciudad Real. 

sorteo primera nac

Els rivals

La Unión Financiera d’Oviedo va ser campió del grup B amb només dues derrotes en els vint-i-vuit partits disputats. Els asturians estan dirigits pel tècnic Manuel Ramos. Cal destacar que Ignacio Huerta -amb una mitjana de 4,78 gols per partit- és el referent en atac.

Mentrestant, l’Helvetia Anaitasuna de Pamplona va ser segon del grup C amb un balanç de 23 victòries, dos empats i cinc derrotes. Els navarresos, dirigits per Carlos García, té a Aitor Albizu -4,64 gols per partit- és un dels més destacats en el joc ofensiu.

Per últim, el Caserío Ciudad Real és l’equip amfitrió de la Fase d’Ascens en el grup III. Els manxecs van ser primers i campions del grup F amb un balanç de 22 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Santiago Urdiales és el seu responsable tècnic, mentre que Mauro Jaureguiberry és el seu referent en atac amb una mitjana de 3,08 gols per partit).

Redacció / Fotos: RFEB-Handbol Esplugues-V. Foto

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
89

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix