Pluja de medalles per a Núria Marquès en els Europeus de natació

La castellvinenca del CN Sant Feliu va aconseguir un total de vuit medalles (dos ors, tres argents i tres bronzes)

Aquesta setmana s’han celebrat els Campionats d’Europa de Natació Adaptada a Funchal (Portugal). Cal destacar la participació de la castellvinenca Núria Marquès. La nadadora del CN Sant Feliu, integrant de la selecció nacional, ha aconseguit importants èxits esportius.

E1xoI1mWEAE2 Iw

En la seva arrancada a la competició, Marquès va aconseguir la medalla d’argent als 200 metres estils SM9 en una final molt disputada on la castellvinenca va assolir un temps de 2’37’’5. Posteriorment, va participar en els 100 metres papallona S9 on només va poder ser quarta classificada a la final amb un registre d’1’10’’93.

51193323087 21389c3ade 6k bona

La segona medalla la va obtenir a la prova dels 100 metres lliures S9 amb un temps d1’05’’26 finalitzant en tercer lloc. Marquès tampoc va fallar en els 400 metres lliures S9 on va aconseguir l’argent després d’acabar segona a la classificació final amb 4’51’’05.

E16nyHmXMAY8TkF

El primer or va arribar a la prova dels 100 metres esquena S9 amb 1’10’’69. “No vaig poder aconseguir la mínima A per poc, però vaig ser molt feliç perquè és la meva millor marca de l’any i la millor marca mundial de la distància de 2021”, va aplicar. Cal destacar que també va ser or en els relleus 4x100 estils (34 punts).

E1mntN1XEAMu8Xi

Ja a la jornada final dels Europeus, la nedadora del CN Sant Feliu va participar a les finals dels 100 metres braça SB8, els 50 metres lliures S9 així com el relleu 4x100 metres lliures. A la primera prova va aconseguir la medalla d’argent i es va quedar a dos segons de la seva millor marca personal. A la segona, va ser tercera. I a la tercera prova va acabar en tercer lloc sumant el tercer bronze en els Europeus.

Redacció / Fotos: FDDEF-Núria Marquès