Xavier Artigas es col·loca divuitè al Mundial de motociclisme de Moto3

Imprimeix

El pilot de Sant Andreu de la Barca va acabar en setena posició en el Gran Premi de França després de protagonitzar una gran remuntada

Xavier Artigas està agafant el pols al Campionat del Món de Moto3 en la seva estrena en aquesta competició. El jove pilot de Sant Andreu de la Barca ha tornat a sumar punts per segona vegada consecutiva. Aquest cop ha esgarrapat un total de nou punts després de finalitzar en setena posició de la classificació al Gran Premi de França després de protagonitzar una espectacular remuntada (vint posicions). Actualment, Artigas és divuitè a la general amb un total de setze punts.

1500x500

“La cursa ha sigut complicada, però l’hem pogut gestionar bé en unes condicions de pista complicades. Al final acabar setè és un bon resultat després d’haver patit dues caigudes el dia anterior”, ha explicat a Ràdio Sant Andreu de la Barca.

EwJRBpYXYAEI2wt

No ha estat una prova fàcil pel santandreuenc, ja que sortia en les últimes posicions perquè no va poder realitzar dissabte les qualificacions per una caiguda que el va obligar a passar per l’hospital per protocol. Artigas es va fer mal en un dit i en picar lleument el cap contra l’asfalt l’organització va decidir que el pilot passés unes proves mèdiques. Un cop superades les proves satisfactòriament l’organització va permetre que pogués estar aquest diumenge a la sortida.

La pròxima prova del Mundial se celebrarà al circuit de Mugello (Itàlia) del 28 al 30 de maig. Artigas espera mantenir la seva bona ratxa de resultats.

Redacció / Foto: XA