Andreu Simón i Ahlam Elkakdi guanyen la 33a Cursa de l’Alba

La prova atlètica, amb un recorregut de 22,5 quilòmetres de distància, va aplegar 400 participants

Collbató va tornar a ser el centre de l’atletisme comarcal. El municipi va acollir la trenta-tresena edició de la Cursa de l’Alba, que l’any anterior per la pandèmia no es va poder celebrar. La prova atlètica va aplegar 400 participants.

E1BrkQLXoAEKIWf

A la categoria masculina, el collbatoní Andreu Simón va ser el vencedor de la prova, per setena vegada, amb un temps d’1h’53’’. Van completar el podi masculí, un altre collbatoní, Marc Màrmol (1h55’’) i Ramon Nicolás, de Santa Margarida de Montbui (1h56’’).

cursa alba 2

A la categoria femenina, l’atleta d’Ullastrell, Ahlam Elkakdi, es va imposar amb un registre de 2h23’’. Clàudia Galícia, de Torelló, amb 2h27’’ i la corredora de Calella, Júlia Garriga, amb 2h29’’, van ser segona i tercera respectivament.

El tret de sortida de l’edició d’enguany de la Cursa de l’Alba es va donar a les 8 del matí des de la pista esportiva Martí Gil i es va fer de forma esglaonada. D’aquesta manera es podia esplaiar les persones participants i, reduir al mínim les possibilitats d’aglomeracions de corredors i corredores.

cursa alba 3

Enguany la cursa ha tingut un recorregut de 22,5 km de distància, amb un desnivell positiu de 1.200 metres, pujant fins al Monestir de Montserrat per arribar al pic de Sant Jeroni (1.236 metres) i que transcorre els primers quilòmetres pel nucli històric de Collbató, per posteriorment entrar en un tram de carretera i escales per endinsar-se a la muntanya.

Redacció / Fotos: Aj. Collbató