David Campo i Gemma Barrachina guanyen la XXI Cursa Delta Prat

Un total de vuit-cents corredors van participar en la prova atlètica

David Campo i Gemma Barrachina es van coronar en la Cursa Delta Prat que es va celebrar ahir diumenge 9 de maig pels carrers del Prat de Llobregat. Enguany, es va organitzar només la prova de cinc quilòmetres amb una participació d'unes vuit-centes persones. La cursa, inclosa dintre del calendari de fons, va arribar a la vint-i-unena edició després que l'any passat s'hagués de cancel·lar per la pandèmia de coronavirus.

FVD8682

La cursa organitzada pel Periòdic Delta, el Pratenc AA i amb el suport de l'Ajuntament del Prat es va celebrar seguint totes les directrius i protocols marcats per les autoritats sanitàries. Els corredors van sortir en quatre sèries totalment diferenciades de 200 corredors cadascuna i amb sortides de cinc en cinc corredors cada cinc segons.

1DSC 4859

En l'àmbit esportiu, l'atleta de Masnou, David Campo (Lleida UA), es va imposar en la cursa potablava de cinc quilòmetres amb un temps de 14’56’’ per davant de Redouan Rouaz del Ensdiverteam (15’18’’) i Javi Carrero (15’19’’), segon i tercer respectivament.

1DSC 4799

En categoria femenina, l'alacantina Gema Barrachina, del Rios Running va revalidar el títol aconseguit en l'última edició malgrat que va ser en la prova de deu quilòmetres que aquest any per la pandèmia no s'ha fet. L'excampiona d'Espanya de 10.000 metres i de cros, va ser la primera dona a travessar la línia d’arribada amb un temps de 16’24’’. En segon lloc va arribar la barcelonina Cristina Silva, del Ironwill Barcelona (16’54’’), i tercera va ser l'atleta d'Ansoain (Navarra), Maria Velázquez, amb un crono de 18’06’’. En l’àmbit local, José Manuel Pérez i Sonia Giménez van ser els primers corredors potablava.