El CV Gavà fa història i puja a Primera Divisió nacional

Jugarà avui la final davant el CV Sedaví per proclamar-se campió del subgrup en una competició que s’està celebrant a Finestrat (Alacant)

Ha fet història. El CV Gavà ja és equip de Primera Divisió nacional femenina després de classificar-se per a la final de les fases d’ascens que s’estan jugant a Finestrat (Alacant). El conjunt baixllobregatí, dirigit pel tàndem Toni Zamora i Lluís González, només han perdut un partit durant la Fase Final de Segona Divisió davant el CV Sedaví, precisament el seu rival a la final.

No va començar gaire bé la fase d’ascens el conjunt gavanenc, enquadrat en el grup A. A la jornada de divendres va perdre al matí davant el favorit de la competició, el CV Sedaví valencià per un clar 0-3 (21-25, 23-25 i 19-25). A la jornada de tarda però es va recuperar i es va imposar fàcilment al CV Valdefierro de Saragossa per 0-3 (9-25, 7-25 i 15-25). Dissabte va tancar la fase prèvia guanyant amb problemes a l’Omniprint Ciutat Cide balear per 3-0 (26-24, 27-25 i 26-24). Les gavanenques es van assegurar la segona posició del grup, per darrere del CV Sedaví, classificant-se per a les semifinals.

Captura de pantalla 2021 05 09 a las 8.05.54

A semis, el CV Gavà va vèncer al campió del grup B, l’Alkazar murcià per 3-0 (25-19, 25-18 i 25-23) i va aconseguir el passaport per jugar la gran final davant del CV Sedaví, que es va imposar a l’altra semifinal al Scanner Rib Boats Son Ferrer per 3-0.

Redacció / Fotos: CV Gavà-RFEVB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix