El CB Martorell busca plaça per a la Fase Final de la Lliga EBA

El rival de quarts de final és l'AEA Solidària Llucmajor balear

Salou és l’escenari escollit per a la Fase Final de la Lliga EBA que se celebrarà entre el 13 i 16 maig. La ciutat tarragonina serà una de les dues seus designades per la Comissió Delegada de la Federación Española de Baloncesto (FEB) per acollir, juntament amb València, aquest tram final de la competició, en què hi participaran un total de setze equips que buscaran les cinc places d'ascens en joc. 

Ambdós grups estaran dividits en dos subgrups conformats per quatre equips. Aquests conjunts jugaran una lliga de tots contra tots entre el dijous 13 de maig i el dissabte 15. El primer classificat de cadascun dels subgrups aconseguirà l'ascens directe i, el bitllet restant, se l'emportarà el millor segon d'entre els dos guanyadors dels encontres jugats el diumenge 16 de maig entre els segons classificats. Tots els partits del Grup B es disputaran al Pavelló Municipal de Salou.

EwrMJtiWYAAi87F

El CB Martorell, que va finalitzar líder del grup C-2 a la Lliga regular, serà el primer protagonista català aquest cap de setmana en entrar en joc, dissabte 8 a les 17.30h, visitant la pista de l'AEA Solidària Llucmajor de les Illes Balears. Els dels Baix Lobregat Nord esperen ser un dels setze equips classificats.  

Redacció / Fotos: CB Martorell-Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix