El Vòlei Gavà vol fer història pujant a Primera Divisió nacional

Imprimeix

El sènior femení es va classificar que disputar el playoff que se celebrarà del 6 al 9 de maig

L’equip sènior femení del Club Voleibol Gavà s’ha classificat, per primera vegada, per disputar el playoff d’ascens a Primera Divisió nacional. Es tracta “d’una veritable fita històrica”, segons el president del club, Jaime Sierra. El mandatari explica que “mai abans havíem estat tan a prop de pujar tan amunt. El darrer repte assolit va ser fa cinc anys, quan l’equip va disputar la fase final del Campionat a Catalunya, que és la que dona al passi on som ara, però vam caure a semifinals.”

Calendari

D’altra banda, la Real Federación Española de Voleibol (RFEVB) ja té definit el calendari de la Fase Final de Segona Femenina. Així. El Vòlei Gavà està enquadrat en el grup B -grup A- juntament amb el CV Valdefierro de Saragossa, Omniprint Ciutat Cide de Palma de Mallorca i CV Sedaví valencià.

Captura de pantalla 2021 05 05 a las 10.46.10

Cal destacar que l’equip baixllobregatí, que juga i entrena al pavelló de Can Tintorer, ha estat subcampió del Campionat de Catalunya de Primera Divisió Sènior Femenina, en uns enfrontaments que van tenir lloc el passat 4 d’abril a Gavà. El conjunt es mostra “amb molta moral”, tot i els entrebancs derivats de la pandèmia.

Redacció / Foto: Vòlei Gavà