El CEBLLOB posa en marxa la campanya #GràciesEsport

Imprimeix

Gira entorn un vídeo on es ressalten els valors transmesos amb els JEE, mostra també l’agraïment del CEBLLOB als equips participants

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha posat en marxa aquesta setmana la campanya en suport als Jocs Escolars (JEE) del Baix Llobregat a la pàgina web oficial (http://cebllob.org/jocs-esportius-escolars/) dels mateixos.

Aquesta campanya, que gira entorn un vídeo on es ressalten els valors transmesos amb els JEE, mostra també l’agraïment del CEBLLOB als equips participants, en una temporada marcada per la pandèmia que, segons es narra al curtmetratge “ha unit més que mai” els participants i “ha mantingut més vius els nostres valors”, entre els que se citen el compromís, la solidaritat, l’empatia, l’esperit d’equip i la responsabilitat.

Per mostrar aquesta unitat, diversos participants, tan jugadors, tècnics i coordinadors, argumenten per què participen en els JEE del Baix Llobregat. Entre aquests, hi apareixen: l’Escola Isabel de Villena (Esplugues); l’Institut de Sales (Viladecans); el Club de Futbol Sala Sant Andreu de la Barca; el Club Patinatge Castelldefels; l’Escola Manyanet (Molins de Rei); els Vikings Vòlei (El Prat de Llobregat); l’empresa DACOR de gestió esportiva; l’AMPA Montserratina (Viladecans) i l’Associació Esportiva Escola Daina Isard (AEEDI) (Olesa de Montserrat).

Salvador Valls, president del CEBLLOB, ha transmès un missatge d’”agraïment a tots els participants d’aquesta edició en els JEE del Baix Llobregat per les circumstàncies que vivim. Una participació que posa de manifest la unitat de l’esport escolar a la comarca i el compromís amb els valors de l’esport, cabdals per veure créixer els i les joves de la comarca de manera saludable, respectuosa i amb pilars ben fonamentats. Estem segurs que la temporada vinent ens tornarem a trobar per seguir creixent amb esport i valors.”

En el tancament del vídeo apareix el missatge #GràciesEsport, amb el que el mateix CEBLLOB, organitzador dels JEE, mostra el seu agraïment als clubs que han fet possible l’edició dels Jocs en el context de pandèmia.

Per últim, amb aquesta campanya es pretenen fomentar també les inscripcions de nous equips per a la propera edició dels Jocs Escolars, gestió que es pot realitzar a través del sistema Playoff (http://cebllob.org/jocs-esportius-escolars/playoff/) o posant-se en contacte amb el CEBLLOB a través de les seves xarxes socials, el telèfon 93.685.20.39 o el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Redacció / Foto-vídeo: CEBLLOB