La Penya Esplugues cau amb el cap ben alt a la Copa de la Reina

Les de Manolo Moya van competir fins al final, però l’encert del Melilla va acabar decidint l’eliminatòria (3-5)

L’AE Penya Esplugues no va poder superar els quarts de final de la Fase Final de la Copa de la Reina després de perdre amb el Torreblanca Melilla FS per 3-5. Tot i la derrota, l’equip de Manolo Moya va oferir una gran imatge durant l’eliminatòria.

rfef1584 46

A la primera part, van ser les nord-africanes les que es van avançar en el marcador després de Bia Sousa culminés un ràpid contracop. Poc va durar l’alegria al Melilla. La Penya Esplugues va saber reaccionar i una pilota recuperada en terreny rival va permetre a Berta Velasco fer l’empat. Tornava la igualtat en el marcador. Els dos entrenadors van començar a moure les banquetes. L’enfrontament estava sent molt intens amb ocasions de gol per ambos equips. Abans del descans, Emilly tornava a donar avantatge a les blaves amb un gran xut sense gaire angle que va sorprendre la portera Raquel.

E0P 6JkWEAQGLYSA la represa, Emilly va decidir pràcticament el partit amb dos gols més. Les espluguines no van abaixar mai els braços. Pilar i Cèlia Catà van donar vida al conjunt dirigit per Manolo Moya, situant el marcador amb un ajustat 3-4 a falta de dos minuts per al final. Ho van intentar de totes les maneres, però finalment Fabi va aprofitar que la Penya jugava amb una ofensiva de cinc per acabar liquidant el partit.

rfef1584 141

Berta Collado va explicar al final del partit que “elles han estat més efectives de cara a porteria, i a nosaltres ens ha faltat això. El Melilla era un equip molt gran i bo i desafortunadament no hem aconseguit la victòria. Ens ha falta una mica més de temps quan ens hem posat amb el 3-4. Ha estat un privilegi jugar la Copa de la Reina, i espero que poder jugar aquesta competició ens serveixi per a un final de Lliga complicat on lluitarem per aconseguir la permanència.”

Aquesta ha estat la segona participació de la Penya Esplugues en una Final a Vuit de la Copa de la Reina. Dissabte que ve torna la lliga amb la visita de l’Intersala de Saragossa.

E0QTYiKWEAMLe0h

FITXA

AE Penya Esplugues: Raquel, Irina, Martita, Cèlia Catà i Berta Velasco. Banqueta: Muni (p), Ruth, Collado, Belén, Pklar, Roser, Clara i Laia.

Torreblanca Melilla FS: Sara; Lydia, Fernanda, Bia Souza i Emilly. Banqueta: Patri (p), Desi, María Soto, Lubna, Nerea, Júlia, Fabi, Thais i Jacke.

Gols: 0-1 (5’): Bia Sousa. 1-1 (6’): Berta Velasco. 1-2 (19’): Emilly. 1-3 (29’): Emilly. 1-4 (36’): Emilly. 2-4 (36’): Pilar 3-4 (38’): Cèlica Catà. 3-5 (40’): Fabi.

Àrbitres: Lidia Guillem, Antonio Navarro, Leticia Romero i Diego Gallo.

Pavelló: Ciudad de Fútbol de Las Rocas.

Redacció / Fotos-Vídeo: FCF-RFEF