L’AE Penya Esplugues, preparada per a la Copa de la Reina de futbol sala

El seu rival de quarts de final és el Melilla Sport Capital Torreblanca FS (30 d’abril, 20.45h, Teledeporte)

El pavelló de la Ciudad del Futbol de Las Rozas acull del 30 d’abril al 2 de maig la fase final de la Copa de la Reina de futbol sala femení. Tot un esdeveniment esportiu on participarà l’AE Penya Esplugues. L’equip de Manolo Moya han aconseguit classificar-se per aquesta competició per mèrits propis i després d’una bona trajectòria a la Primera Divisió.

El rival de l’eliminatòria de quarts de final d’aquesta Final a Vuit és el Melilla Sport Capital Torreblanca FS. L’equip nord-africà, dirigit per l’hispà-brasiler Marcio Santos, és un dels més potents de la Lliga nacional tot i ser debutant a la màxima categoria i estrenar-se a la Copa de la Reina. Per a Bia Souza, de les destacades del conjunt de Melilla, “serà un partit difícil, intens i que es decidirà en petits detalls”.

SAM 3898

D’altra banda, la seva companya, Fernanda, explica que “la  Penya corre molt i disposa d’una jugadora esquerrana molt perillosa”. L’enfrontament serà transmès en directe pel canal Teledeporte (demà 30 d’abril a partir de les 20.45 hores).

D’altra banda, Manolo Moya, màxim responsable del conjunt espluguí, considera que arriben a la competició amb “una bona condició tot i que el format és diferent de la Lliga. Hem competit bé en els darrers partits de la segona fase, i els que hem perdut les sensacions han estat bones”. D’altra banda, l’entrenador considera que el rival de quarts de final “té una qualitat individual molt gran. Però també a nivell col·lectiu és un equip que domina molt bé el partit. En definitiva ens trobarem un equip que treballarà molt bé el partit i que ens posarà moltes dificultats des de l’inici”. Sobre les opcions del seu equip de classificar-se per a les semifinals, Moya destaca que “arribem sense pressió i tot el que puguem aconseguir bé serà. No tenim gens a perdre, viatgem amb molta il·lusió, ja que és un fet històric pel club. Les meves jugadores volen plantejar guerra cada minut de l’eliminatòria. Si estem encertades en els metres finals i sabem defendre totes les situacions del nostre rival podem aspirar una classificació per a les semifinals”.

Ez5zukgXEAMBXFb

La capitana de l’equip, Cèlia Catà, explica que l’equip arriba amb “moltes ganes i amb molta il·lusió de fer un bon paper a la Copa de la Reina, de donar-ho tot i intentar donar la sorpresa. Estem en una dinàmica més o menys bona i això ens dona un plus”. Sobre el Melilla diu que “serà un rival molt dur no només per la seva situació a la classificació sinó que, a més, tenen jugadores de qualitat contrastada, i juguen un bon futbol sala a nivell col·lectiu” i afegeix que “el nostre objectiu és competir al màxim dins de les nostres possibilitats, gaudir de l’experiència i fer el millor paper possible a la Copa de la Reina.”

Ezpzld0XoAAJWYD

179230758 252154149668894 4313146547474578646 n

Redacció / Fotos: AEPE-MSCT-RFEF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix