La Fundació Handbol Sant Vicenç ja coneix el rival a les fases d’ascens

S’enfrontarà a la primera eliminatòria davant el Lanzarote Zonzamas, campió del grup A a la Lliga regular

La Real Federación Española de Balonmano (RFEB) va celebrar el sorteig de la segona fase de Divisió d’Honor Argent per assolir l’ascens a la Divisió d’Honor, la màxima categoria nacional femenina. La Fundació Handbol Sant Vicenç serà un dels participants. El rival de les baixllobregatines en la primera eliminatòria és el Lanzarote Zonzamas. L’enfrontament serà a doble partit: l’anada es jugarà el cap de setmana del 8/9 de maig a Sant Vicenç dels Horts, i la tornada el 15/16 de maig a San Bartolomé.

Ez6h3EgWUAEx06I lanzarote 2

Campió i subcampió

Serà un enfrontament inèdit entre els dos equips. El conjunt de Lanzarote va finalitzar en primera posició del grup A amb un balanç de vint-i-quatre victòries i dos empats. No va perdre cap dels vint-i-sis partits que va jugar a la fase regular. Durant aquesta fase inicial, ha estat el millor equip defensiu dels catorze i el segon més golejador. Brenda Roger va acabar en tercera posició de les màximes golejadores amb un total de 181 gols (6,96 per partit). També destaquen Ariadna Molina i Ingrid Roger. El seu entrenador és Juan José Rivera.

EzMuf gVgA0Uxmi lanzarote

D’altra banda, la Fundació Handbol Sant Vicenç es va quedar a dos punts de la primera posició del grup D, que va ser per l’Handbol Sant Quirze. El conjunt dirigit per Josep Maria Mestre va sumar divuit victòries, quatre empats i quatre derrotes. A més va ser el segon equip menys golejat i el quart màxim golejador de la competició regular. La seva referència en atac és la Rocio Parra (134 gols, 5,36 de mitjana per partit). També destaquen Jessie Madeleine i Alba Almansa.

Els emparellaments

emparellaments fases handbol femeni

Redacció / Fotos: FH Sant Vicenç-RFEB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix