El castelldefelenc Miquel Doménech, campió de Catalunya de la Milla en Ruta

És el primer títol de l'atleta castelldefelenc en la nova temporada de primavera-estiu

L'atleta castelldefelenc, de L'Hospitalet Atletisme, Miquel Doménech, va aconseguir ahir la victòria en la prova masculina absoluta del Campionat de Catalunya de la Milla en Ruta, celebrada a la localitat de Canet de Mar.

Doménech, amb un temps de 4’27’’, va aconseguir la medalla d'or davant d'atletes molt experimentats en proves d'aquest tipus, com Youssef Taoussi (FC Barcelona, 4’28’’) o el letó Dmitrijs Serjogins (CA La Sansi, 4’30’’).

IMG 4916

Cal recordar que l'atleta baixllobregatí venia de competir amb el seu club a la tarda de dissabte del Campionat d'Espanya de Clubs (Liga Joma), celebrada a L'Hospitalet de Llobregat. En la primera jornada, Doménech va finalitzar en segona posició dels 1500 metres amb un temps de 3’49’’21. És el primer títol de l'atleta en la nova temporada de primavera-estiu. Cal recordar que no fa ni un mes va pujar al podi per equips en el Campionat de Catalunya de Cros Curt.

Redacció / Fotos: L’Hospitalet Atletisme-FCA