Torna el millor voleibol platja a Castelldefels

Imprimeix

El cap de setmana de l’1 i 2 de maig se celebrarà la primera prova puntuable pel rànquing català

Castelldefels acollirà el cap de setmana de l’1 i 2 de maig es celebrarà la primera prova de vòlei platja Voleiboom. Aquesta s’organitza després del conveni de col·laboració establert entre el Vòlei Platja Voleiboom i la Federació Catalana de Voleibol i, per tant, serà puntuable pel rànquing català.

voliboom torneig maig 2

El campionat, que es disputarà en dues jornades, acollirà dissabte la competició masculina, tant de categoria pro com amateur; i diumenge la femenina, també amb les dues categories. A la categoria pro hi podran accedir un màxim de 16 parelles per gènere, que es decidiran segons el rànquing català, i la resta entraran directament a la categoria amateur, amb un màxim de 60 parelles. Diumenge, a més, també hi ha haurà competició de menors (sub-19 i sub-17), no puntuable pel circuit de menors de la FCVb.

Ec9P5sfWAAM4b2I

Les inscripcions al torneig es podran realitzar fins al proper dimecres 28 d’abril, a la pàgina web de Voleiboom (voleiboom.com) o a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., també es pot trobar més informació a les xarxes socials de l’entitat. Per participar en aquesta prova serà un requisit imprescindible haver tramitat en temps i forma la llicència federativa de vòlei platja de la temporada 20/21 o posseir la llicència de la RFEVB amb la pertinent assegurança d’accident esportiu.

Serà imprescindible per a tots els participants seguir els protocols COVID-19 establerts per la Federació Catalana de Voleibol, així com els específics de la competició.

Redacció / Fotos: Voleiboom