Torna el millor voleibol platja a Castelldefels

El cap de setmana de l’1 i 2 de maig se celebrarà la primera prova puntuable pel rànquing català

Castelldefels acollirà el cap de setmana de l’1 i 2 de maig es celebrarà la primera prova de vòlei platja Voleiboom. Aquesta s’organitza després del conveni de col·laboració establert entre el Vòlei Platja Voleiboom i la Federació Catalana de Voleibol i, per tant, serà puntuable pel rànquing català.

voliboom torneig maig 2

El campionat, que es disputarà en dues jornades, acollirà dissabte la competició masculina, tant de categoria pro com amateur; i diumenge la femenina, també amb les dues categories. A la categoria pro hi podran accedir un màxim de 16 parelles per gènere, que es decidiran segons el rànquing català, i la resta entraran directament a la categoria amateur, amb un màxim de 60 parelles. Diumenge, a més, també hi ha haurà competició de menors (sub-19 i sub-17), no puntuable pel circuit de menors de la FCVb.

Ec9P5sfWAAM4b2I

Les inscripcions al torneig es podran realitzar fins al proper dimecres 28 d’abril, a la pàgina web de Voleiboom (voleiboom.com) o a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., també es pot trobar més informació a les xarxes socials de l’entitat. Per participar en aquesta prova serà un requisit imprescindible haver tramitat en temps i forma la llicència federativa de vòlei platja de la temporada 20/21 o posseir la llicència de la RFEVB amb la pertinent assegurança d’accident esportiu.

Serà imprescindible per a tots els participants seguir els protocols COVID-19 establerts per la Federació Catalana de Voleibol, així com els específics de la competició.

Redacció / Fotos: Voleiboom

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix