Nil Llop i Teresa Moreno brillen al Campionat de Catalunya Sènior

Prop d’un centenar de patinadors dels principals clubs de Catalunya van participar en la competició, que es va fer a porta tancada i seguint tots els protocols sanitaris al Parc Ciclista de Sant Boi

El Parc Ciclista Sant Boi de Llobregat va acollir aquest passat cap de setmana el Campionat de Catalunya de patinatge de velocitat en circuit, que l’any passat no es va poder celebrar per culpa de la pandèmia de la COVID-19, amb la participació de prop d’un centenar de patinadors dels principals clubs afiliats a la Federació Catalana de Patinatge sota l’organització conjunta del Comitè Català de Patinatge de Velocitat i els clubs CP Cobra i CP Delta del Prat de Llobregat.

ccatcircuitpv2021santboiseniormasculi

Nil Llop i Teresa Moreno, tots dos del Club Patí Cobra, es van proclamar campions de Catalunya en categoria Sènior. Llop, que va guanyar amb autoritat les tres proves (200 metres contrarellotge, 5.000 puntuació i 1 volta), va pujar al primer graó del podi amb el seu company de club Gastón Moreno al segon lloc i Víctor Blanch, del CP Barcelona, al tercer. I Moreno, que va guanyar els 200 metres contrarellotge i els 5.000 puntuació i va ser segona a 1 volta, ho va fer amb les seves companyes de club Ainoa Carreño i Ariadna Modornell, segona i tercera respectivament.

EzPq cOVgAUXwlp

En categoria Júnior, els campions de Catalunya van ser Ivan Roldan i Luisa Maria González, tots dos del CP Cobra, en la Juvenil Marcos Palacios, del CP Ciutat del Prat, i Júlia Espín, del CP Cobra, i en la Infantil, Ona Rodríguez, del Nàstic de Tarragona, i Cristopher López, del CP Delta Prat.

EzPq byUUAkTW9T

Pel que fa a les categories més petites, Lluc Nogués i Paula Espín, del Nàstic, van dominar les proves d'alevins, Martí Sánchez (CP Ciutat del Prat) i Alba Ruiz (CP Cobra), les de benjamins, i Leyre Fernández (CP Cobra), en prebenjamí femení.

EzPq bxVgAUMP 4

Pel que fa a la categoria màster, Edgar Santamaría (CP Cobra), Rómulo Jiménez (CP Cobra) i Carles Bial (CP Barcelona), van ser els campions en M30, M40 i M50 masculí i Rebeca Klys (CP Barcelona), Noelia Martínez (CP Cobra) i Carmen Rollán ‘Bicho’ (CP Delta) ho van ser en M30, M40 i M50 femení.

Redacció / Fotos: FECAPA