Sant Esteve Sesrovires acull el millor handbol mundial

Imprimeix
L’entitat esportiva organitza al 32ª edició del Torneig Internacional amb la participació d’uns 70 equips.

Un dels torneig estiuencs d’handbol més prestigiosos i històrics de Catalunya, Espanya i fins i tot europeu ja està a tocar. I és que la XXXII edició del Torneig Internacional d’Handbol Festa Major 2012 de Sant Esteve Sesrovires està a punt d’engegar.

La demarcació del Baix Llobregat ja ho té tot a punt per a la festa de l’handbol que es viu anualment des del 1973, any de la primera edició de la competició. El punt de partida serà el proper divendres 20 de juliol, quan tindran lloc la tradicional desfilada, presentació i focs d’artifici.

La competició començarà dissabte dia 21 i s’estendrà fins el dimarts 24 de juliol, dia en què es viuran les finals de les deu categories que ha disposat el club organitzador: quatre masculines (sènior, juvenil, cadet i infantil), quatre femenines (les mateixes que en nois) i dues mixtes (aleví i benjamí).

La competició tindrà lloc per tota la població de Sant Esteve. En concret es disputaran partits al Pavelló Municipal, a la Pista Francesc Castellet, a la Pista La Roureda, a la Pista Vinya del Sastret i a la Pista de l’IES Sant Esteve. Els partits tindran una durada de 30 minuts, dividits en dues parts.

A dia d’avui hi ha 68 equips inscrits. 42 equips seran catalans, 6 vindran d’Algèria, 5 de França, 4 de la resta de l’estat espanyol, 4 de Polònia, 2 de les exòtiques Illes Comores –sense confirmar-, 2 d’Itàlia i un representant de Noruega, de Gàmbia –sense confirmar- i de Bèlgica.

Marçal Fontanals – FCH / Foto: CHSES